Zsűri

 

Bánkuti András, a Magyar Fotográfusok Házának egyik alapítója

 

András 1978 és 1985 között az Új Tükör majd később a Magyar Szemle fotóriportere és fotósa volt, amit a Magyar Hírlap fotórovatvezető-helyettesi pozíciójára váltott. Minden létező nagy fotós társaságnak tagja a Magyar Fotóművészek Társaságától egészen a Magyar Fotóriporterek Társaságának vezetőségéig. Bánkuti András a Magyar Fotógráfusok Házának egyik alapítója.

 

Somay Márk, az A38 Hajó hivatalos fotósa

 

Márk 2005-ben kezdett érdeklődni a fotózás iránt, autodidakta fejlesztés után pedig Szipál Martin tanfolyamán vetette bele a fotóstanulmányok sűrűjébe. Mint sok mai fiatal fotós, Márk is a partyfotózással gyakorolt és gyűjtött tapasztalatokat a szakmáról. A koncertfotózást életében, azonban az A38 Hajóhoz köti, hiszen itt kezdődött pályájának ezirányú bővülése. Azóta – több együttes és budapesti klub mellett - a Sziget Kulturális Iroda hivatalos fotósa is lett, így képeivel folyamatosan találkozhattok a fesztiválszezon alatt is.

 

 

Wlcsek András, hivatásos koncertfotós

 

András fotós pályája egy véletlen folytán megvásárolt fényképezőgép beszerzésével kezdődött 2008-ban. Az elmúlt 6 évben a hazai koncertező zenekarok legjobbjainak volt hivatalos fotósa. Dolgozott már a Fish!, The Carbonfools, Heaven Street Seven, Soeri és Poolek, Turbo zenekarokkal. Jelenleg a Supernem és az A38 Hajón minden kedden koncertet adó Random Trip állandó fotográfusa, valamint nagyjátékfilmek és külföldi reklámfilmek köreműködője.

 

 

Bakos Gábor
A QEP, AFIAP, a 
Photoworkshop.hu szakmai vezetője. A Honduras esőerdőit és Panama rossz hírű Darienjét is megjárt fotós megszállottja a természetnek, utazásnak, kalandnak és természetesen a fotózásnak. Számtalan díjjal és kitüntetéssel a háta mögött bátran nevezhetjük a magyar fotográfia jelentős egyéniségének.

 

 


YouTube
Legtöbb szavazattal rendelkezők
Programjaink

Döntős képek kiállítása @ A38 Kiállítótér
2014. június 6-9.


Kiállítás ünnepélyes megnyitója és díjátadó
2014. június 8.